Wednesday, January 20, 2010

oh assignment aku

salam satu malaysia..diam x diam assignments makin banyak...hohhoho..ni laa sem last aq buat asgments..td br jer dpt quality management punyer assignment..kena cari 3 jurnal yang berkaitan dengan quality...senang jer tu...tp yang cerewet nyer satu group kena ade pelbagai etnik...aduhai..tu yang susah tu...group aq daa ade 4 org,masalah nyer dimana nak cari seorang lagi yang berlainan kaum tu..aduhai...huhuhu...
tp yang best nyer,ni nak mengumpat ni,hahaaha..ade laa kawan aq ni,semangat giler nak buat assgment sbb group dia daa ckup org n ade pelbagai etnik..aq just nak tengok semangat dia tu smpy bile..jgn nnt daa nak submit mcm2 alasan ade..sudah laaa rela aq x satu group ...x nak dah sem last ni gado2 lagi...cukup laaa aq sengsara dizaman dulu kala...chheeeeewwwaaahhh...
yang x bleh blah,siap berlagak lagi ngan aq...ade aq kesah??????hahahahaah
ok laaa ..sesi mengumpat di blog sudah pon tamat..best jugak ade blog ni..boleh mencurah perasaan yang terbuku di hati(bkan dia tau pom)..tanpa perlu mengeluarkan suara..sekian,terima kasih;-)

1 comment:

  1. aku tauu kawan ko tu sape
    mesti x-org gaji aku tuh kn kn?

    ReplyDelete