Friday, January 7, 2011

saya nak buat jugak

jikalau si hoommeee sibuk nak membuat quilling,aq pon sibuk jugak nak membuat origami yang berbentuk swan..teringin jugak nak buat quilling tapi aq x tau nak bagi kat sape..lagipon skrg ni x de pon perancangan nak buat kad nak bagi kat sesape..klau buat origami tu bleh laa aq bagi kat sedare-sedare..klau sebelum ni aq dah jahit manik kat baju,boring dah jahit manik,nak termuntah pon ade...semua baju aq yg the latest aq dah jahitkan manik termasuk laa baju mak cik dan member aq sekali...baju mmber aq sempat aq menjahit 2 helai dan upah nyer belanja makan laaa...

skrg ni nak cuba buat origami pulak..sanggup ku redah hujan yang lebat selebat-lebat nye semata-mata nak membeli kertas...my mum x bg buat tu sebab berbentuk binatang,cam x baik jugak laaa..tapi aq nak jugak buat...aq x de basic lgsung nak buat..kemudahan kan ade skrg..just search saje kat mr.google..terus keluar..dan terima kasih jugak untuk my cousin kak na sebab bg tunjuk ajar,siap mms lagi...hebat gitu...

aq ni ckp jer lebeh,baru duk potong2 kertas,baru sehelai kertas ku potong,leceh ckit sbb cutter dah berkarat disebabkan air garam yang disembur,terpaksalah guna gunting...xpe2,akan ku usaha untuk merealisasikannya..sape2 nak bleh la tempah yer..ceewwwahhh...jadi pon belum dah nak buat untuk orang lain....


inilah contoh swan yang dipetik oleh mr.google
semoga aq berjaya....:)

4 comments:

  1. hemo!!!!!!!!!!!!!!!nnti aku pos kad kat ko ye..aku nak 1gak y ko wat..hehe

    ReplyDelete
  2. hahhahaa..menjadi pon x lagi...tungggu yer timoo..

    ReplyDelete