Friday, February 19, 2010

apa saya buat today??

ape yang saya daa buat ari ni????
xde pape yang menarik pon..bgn pagi macam biase, mandi dan makan pagi..oh yess,ayah aq beli sate..suka sangat,rase cam hari raya plak..tp aq mkn x banyak laaa, sbb jaga badan..hehe..dan selepas itu terpaksa menghantar adik ke kelas fardhu Ain..manja betul laaa sorang ni...kena p amek ngan hantar plak..menyampah!!!time aq dulu mane ade..naek basikal jer,x de kuasa ayah aq nak melayan..klau xde basikal pon kena jalan kaki..yang penting kena pergi kalau x rotan menunggu..kesimpulan nya,ayah saya sangat garang pada suatu masa dahulu..
then lpas anta adik aq,ape lagi on9 laaaa,berfacebook laaa,ber ym ngan teman paling setia di ym iaitu cik ummi..hahahaha...ckp laaa mende2 yang merepek...my mum plak ajak aq p kenduri..mula2 malas nak p, sbb malas nk bersiap,actually sangat kemalasan untuk mengiron baju...tp pkir balik best jugak kalau p,daa lame aq x p kenduri, bersiap ala kadar..marah my mum sbb menunggu aq dalam jangka masa yang agak lama laaa...rilex laaa ma..heheehe... before tu pergi amek my aunty n my cousin dulu...

sempat lagi pose ngan my mum dalam kereta sementara menunggu mak cik ku

ohhh yesss.x rugi aq p kenduri,lauk pauk yang sangat sedap dan menyelerakan iaitu nasi putih,gulai kambing, ayam goreng, kerabu perut,sayur labu dan sambal belacan...sangat sedap...tapi,aq makan tidak laaa sebanyak mane,sbb nyer ape lagi...diet laaaa...hehehehe...blik kenduri on9 lagi..daa nama x de keje kan..lpas asar pergi maidin,nak cari brang ckit mau dibawa pulang ke uum..dan aku pergi mydin dengan memakai baju kurung ok....agak pelik gak laaa...

dan sekarang sedang mengonlinekan diri dengan salah seorang sepuluh bdak hitam dan juga penunggu setia ym...sape lagi umi nadiha laaaa.....
ok...sekian terima kasih...:))

1 comment:

  1. hahahaaha
    byk sebot nme aku tuh, rindu le tu kt aku
    hikhihkhik

    ReplyDelete